PARA QUE UN MENÚ SEXA SAUDABLE DEPENDE DOS NUTRINTES QUE NOS APORTA : PROTEÍNAS, HIDRATOS E VITAMINAS DEBEN ATOPARSE SEMPRE EN EQUILIBRIO. A PROPORCIÓN CORRECTA APRENDÉMOLA CO PRATO DE HARVARD OU PRATO DO BO COMER.
DESPOIS DE VER OPCIÓNS DIVERSAS, ELABORAMOS ENTRE TODAS E TODOS CATRO MENÚS NUTRITIVOS E ELIXIMOS POR MAIORÍA O QUE QUERIAMOS COCIÑAR NA ESCOLA: MACARRÓNS CON VERDURAS E ATÚN, E , DE SOBREMESA, FROITA. ASÍ QUE NOS PUXEMOS MANS Á OBRA E ESE DÍA PAPAMOS UNHA MERENDA CONTUNDENTE... E DIFERENTE. O QUE TRABALLARON ESAS MANIÑAS!, USANDO UTENSILIOS COMPLICADOS E COIDADANDO DE NON CORTARSE E NON QUEIMARSE, FIXÉRONNO XENIAL E CON MOITA ILUSIÓN DE SER COCIÑEIROS DE VERDADE.
No hay comentarios:
Publicar un comentario